BEHANG VOOR ELK INTERIEUR

De laatste jaren kiezen opnieuw meer en meer mensen ervoor om te behangen, en terecht: modern, klassiek, trendy, gewaagd, sober, … met behang kunt u alle kanten uit. Houdt u van variatie en kiest u daarom voor slechts één accentmuur? Ook dat is geen probleem: geef ons gerust uw wensen en uw voorkeuren door en wij zorgen ervoor dat uw muur de uitstraling krijgt die u voor ogen had. 

SOORTEN BEHANG

Of u nu kiest voor klassiek behang, vliesbehang of fotobehang; familiebedrijf Ceulemans en Zoon gaat met alle soorten materialen aan de slag. Elk behangpapier heeft zijn specifieke functie en net daarom is het belangrijk om een echte kenner onder de arm te nemen om uw binnenmuren te behangen.

Bent u nog niet zeker van uw keuze? Vertrouw dan op de expertise van onze vakmannen en werp een blik op ons ruim assortiment stalen, van sobere ontwerpen tot moderne motieven. Informeer gerust naar onze mogelijkheden

MUREN GLADMAKEN

Voor het gladmaken van uw muren gaan we aan de slag met vliesbehang, beschikbaar in verschillende structuren. Alle scheurtjes en mankementen worden in een wip en een gauw gemaskeerd. 

MAAK EEN AFSPRAAK

Voor meer informatie over het behangen van uw binnenmuren, schilderwerken, decoratiewerken en gevelrenovatie kunt u ons vrijblijvend contacteren. Bovendien komen zaakvoerders Ronald en Glen met plezier langs om alles op te meten en om u te voorzien van een vrijblijvende en gratis offerte.