DECORATIE VOOR EEN UNIEK INTERIEUR

Een schildersbedrijf dat niet enkel voor een fris kleurtje in uw huis zorgt, maar daarnaast ook gespecialiseerd is in interieurdecoratie.

Familiebedrijf Ceulemans en Zoon past verschillende methodes toe om uw woning een uniek karakter te geven door gebruik te maken van de meest kwaliteitsvolle producten. Doe beroep op de kennis en kunde van zaakvoerders Ronald en Glenn en wees zeker van een snelle, efficiënte aanpak en een resultaat dat helemaal aan uw verwachtingen voldoet. 

EEN REFLECTIE VAN UW PERSOONLIJKHEID EN LEVENSSTIJL

De inrichting van uw huis is vaak een reflectie van uw persoonlijkheid en uw levensstijl. Net daarom is het belangrijk om een specialist in te schakelen die aandachtig luistert naar uw wensen als het op uw interieur aankomt. Om zeker te zijn van een resultaat dat naadloos aansluit bij uw eigenheid, werken we graag samen met binnenhuisarchitecten. Op die manier is de volledige decoratie van uw woning meteen gegarandeerd: van het plaatsen van de vloeren, het hangen van de gordijnen, het kiezen van de passende meubelen tot het finaliseren van de kleinste details. 

Maak een afspraak

Wenst u meer informatie over interieurdecoratie of wilt u meteen een afspraak maken? Of zoekt u misschien een vakman voor schilderwerken, behangwerken, gevelrenovatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.