SCHILDERWERKEN BINNEN EN BUITEN

Als u uw woning wilt opfrissen met een laag verf, dan kunt u contact opnemen met Schilderwerken Ceulemans uit Nijlen. Zaakvoerders Ronald en Glen hebben al meer dan 25 jaar ervaring in de sector en stropen graag de mouwen voor u op. Ook om u bij te staan wat betreft uw kleurenkeuze en voor ander deskundig advies kunt u beroep doen op hun expertise. 

U kunt ervan op aan dat al onze opdrachten vakkundig en tot in de puntjes uitgevoerd worden door onze gecertificeerde schilders. Enkel wanneer onze klanten 100% tevreden zijn, zijn wij dat ook! 

BINNENSCHILDERWERKEN

Elk interieur verdient het om te stralen. Een laag verf kan uw ruimte dan ook al snel een andere, schitterende look geven. Als u voor Ceulemans en Zoon kiest, dan kiest u voor professionele vakmannen die zowel kleine als grote projecten met hart en ziel tot een goed einde brengen. Ceulemans en Zoon hanteren steeds kwaliteitsmerken zodat u zeker kunt zijn van een duurzaam en proper resultaat. 

Dankzij de jarenlange ervaring zijn ze in staat om zowel moderne als traditionele technieken toe te passen voor al uw schilderwerken. Bij de keuze van de toe te passen materialen houden onze specialisten niet alleen rekening met uw wensen, maar ook met de kwaliteit van de afwerking, de duurzaamheid, de prijs, uw en onze veiligheid en uiteraard het milieu. 

BUITENSCHILDERWERKEN

Ook voor buitenschilderwerken kunt u steunen op onze diensten. Een goed onderhoud van uw gevel, ramen en deuren zorgt niet alleen voor een propere uitstraling, het garandeert ook een langere levensduur. Wij hebben met andere woorden alles in huis om uw buitenmuren te behandelen tegen alle mogelijke weersomstandigheden. 

MAAK EEN AFSPRAAK

Schilderwerken Ceulemans en Zoon uit Nijlen neemt uw schilderwerken graag uit handen. Neem gerust contact met ons op voor niet alleen uw binnen- en buitenschilderwerken, maar ook decoratiewerken, gevelrenovatie en behangwerken. Bevindt u zich in de ruimere omgeving van Nijlen? Geen probleem! Wij zijn werkzaam in heel Vlaanderen.